3D scannen, webben en printen

3D scannen, één dimensie meer

U wilt uw product graag duidelijk op uw website afbeelden. Met een paar mooie en duidelijke foto’s bent u al een heel eind heen. Maar het liefst wil een koper van uw product het in handen hebben en het van alle kanten bekijken. Dat laatste kan met een derde dimensie, die van de 3D scanning. Bij OganWeb kunt u dit sinds kort laten doen. Wij kunnen verschillende soorten objecten inscannen tot een 3D model en dit op uw website (laten) plaatsen. Zeg nu zelf, die derde dimensie is het toch de moeite waard? En voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten. De eerste 5 modellen (scannen en op een website plaatsen) kosten 20 euro per stuk, de volgende 6 tot 15 modellen slechts 15 euro per stuk en daarboven zelfs maar 10 euro. Heeft u een grote opdracht en wilt u over de prijs onderhandelen, dan staan we daar open voor.

Het scannen is overigens (nog) niet geschikt voor alle objecten. Hele kleine objecten, zoals juwelen, of grote objecten, zoals een auto of een huis, kunnen nog niet gescand worden. Overigens is het wel weer mogelijk om van mensen een scan te maken. Is het niet leuk om van uzelf, uw kinderen of familieleden een 3D model en een geprinte versie te hebben? Leuk als herinnering.

En heeft u extra wensen, zoals bewerking van de 3D modellen, of een geprinte versie, dan bent u aan het juiste adres. Neemt u dan contact met ons op, bijvoorbeeld via onze contactpagina.

“De kleine lettertjes:” Een 3D modelweergave is niet een 100% identieke weergave van de realiteit, maar komt in de meeste gevallen aardig dicht in de buurt. Dit hangt ook erg af van het model en de omstandigheden, bijvoorbeeld het lichtinval. We proberen altijd zo goed mogelijke omstandigheden te creëren, maar soms lukt het niet om een model in te scannen. Uiteraard zijn er in dat geval geen verplichtingen.