Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Is uw website vindbaar via zoekmachines? Nu die prachtige website er staat wilt u natuurlijk dat deze ook veel bezocht wordt om uw bedrijf te profileren. Men moet uiteraard niet bij uw concurrent op de website terecht komen, omdat de link naar uw website niet bij de eerste pagina met zoekresultaten staat, maar op pagina 25! U loopt hierdoor omzet mis.

Helaas is het niet zo heel eenvoudig om uw positionering in de zoekresultaten voor elkaar te krijgen. Dit is tegenwoordig een hele wetenschap (Search Engine Optimization), aangezien de algoritmes voor het zoeken niet door de aanbieders wordt prijsgegeven. Het is meer een continu proces waarbij met veel zaken rekening gehouden moet worden en regelmatig veranderingen gedaan worden in de zoekmachines.

Bij OganWeb volgen we de ontwikkelingen hiervan zo nauw mogelijk. Als zoekmachinenotering (pagerank, de plaats waar uw website te vinden is in het zoekresultaat na de zoekopdracht) voor u van groot belang is, kunnen we met/voor u een strategie opstellen om de vindbaarheid te verhogen. We maken een rapport van de huidige stand van zaken van de website en stellen dan een plan op om de vindbaarheid te verhogen.

Als u hierin geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op via onze contactpagina.