Webdesign & development

Webdesign in dienst van uw boodschap

Webdesign wordt door ons hoog ingeschat. U wilt toch ook dat uw website een goed ontwerp heeft, zodat dit een visitekaartje op Internet zal zijn. Het kan voor u betekenen dat het bezoek aan uw website het startpunt van een nieuwe opdracht is. Maar als uw website niet de juiste uitstraling heeft, of de inhoud en/of boodschap niet duidelijk is kunt u die potentiële klant mislopen. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij kunnen u helpen een zo duidelijk mogelijk verhaal neer te zetten. Ook als u daar geen affiniteit mee heeft.

Een website als hulpmiddel

We hopen u en uw bedrijf een beetje beter te leren kennen. Misschien spreken we over uw bedrijfsprocessen. Het kan zo zijn dat uw website u werk uit handen kan nemen. Een website moet voor een bezoeker eenvoudig in gebruik zijn, maar dat geldt voor u net zo. Misschien wilt u interactie hebben met die bezoeker. Ze moeten een vraag kunnen stellen, of kunnen zoeken naar informatie.

Wellicht is het dan mogelijk kosten te besparen. Zou dat niet een prachtig uitgangspunt zijn?

Intranet of Extranet

U wilt een Internet toepassing om in contact te blijven met uw werknemers. U kunt dan denken aan een Intranet, zo beveiligd dat niet iedereen toegang heeft, alleen binnen uw bedrijf.
Of u wilt juist in contact blijven met mensen buiten de organisatie, maar niet iedereen moet bij deze informatie kunnen. Hierbij moet u denken aan een Extranet. Met beide vormen van communicatie heeft OganWeb ervaring.