Advisering
Waarom wilt u het wiel opnieuw uitvinden. Iemand is u hierin al voorgegaan. Maak gebruik van onze advisering, daarmee zult u tijd en geld besparen.
Wij kunnen u helpen bij uw zoekmachine optimalisatie, of SEO (Search Engine Optimization), zoals het vaak wordt aangeduid. Misschien maakt u zich daar nog niet zo druk over, maar de kans is groot dat de bezoeker niet uw website, maar die van uw concurrent vindt. Met de juiste strategie is er meestal meer uit de vindbaarheid te halen. U kunt uw het bezoek aan uw website (en afzonderlijke pagina’s) heel goed volgen met de juiste tools. Zelfs in ‘realtime’! Zo krijgt u ook nog een beeld waar uw website nog wat finetuning nodig heeft, of waar u misschien wel volledig de plank misslaat. Wij helpen u hierbij!

Wij willen u graag adviseren in uw online vertegenwoordiging. Een website kan veel meer zijn dan een digitale brochure of adrespagina. Als we tijdrovende processen kunnen identificeren en via een website/intranet/extranet kunnen optimaliseren, dan kan uw online presentatie zelfs geld opleveren. We kunnen hierbij bijvoorbeeld denken aan de vele telefoontjes met veelal dezelfde vragen die gesteld worden (FAQ), of verzoeken om formulieren/brochures op te sturen (te downloaden bestanden), maar ook een webshop is mogelijk, of het versturen van nieuwsbrieven. Er zijn teveel mogelijkheden om hier allemaal op te noemen, wij komen graag langs voor een gesprek om daarbij te kijken naar de mogelijkheden om uw bedrijf ‘lean’ te maken.